DERBIGUM

Derbigum is hét merk van de professionele dakdekker en staat synoniem voor hoogtechnologische waterdichtingsmembranen en een nieuw gamma vloeibare en halfvloeibare verwerkings- en afwerkingsproducten. Stuk voor stuk voldoen deze materialen aan de strengste normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid (bewezen levensduur: 30 jaar). Getuige ook de meer dan 600 miljoen vierkante meter geplaatste roofing, van 's werelds hoogste wolkenkrabbers in Kuala Lumpur tot duizenden industriële gebouwen en eengezinswoningen.

DERBIBRITE NTĀ® - DERBIPUREĀ® - DERBISEDUMĀ®

DERBIBRITE NT®: wit reflecterend waterdichtingsmembraan

Grote troef van deze innovatieve dakbedekking is het afkoeleffect, waardoor Derbibrite NT bijdraagt tot een verminderd energieverbruik en verhoogd comfort. De witte acryl toplaag weerkaatst immers de zonnestralen beter dan welk materiaal ook: tot 76% lichtweerkaatsing. Op die manier wordt de hitte die normaal via het dak een gebouw indringt, optimaal afgestoten en wordt de oppervlaktetemperatuur van het dak met minstens 40°C verlaagd ten opzichte van klassieke zwarte daken. 

 


DERBIPURE®: het allereerste plantaardige dakmembraan

DERBIPURE® is een niet-bitumineus waterdichtingsmembraan op plantaardige basis. Zijn werking als passieve koeler laat energiebesparingen toe. Eens geplaatst op het dak vermindert het de productie van CO2 tijdens zijn volledige levensduur. Dankzij de neutrale pH-coating kan het regenwater gerecupereerd worden.

 


DERBISEDUM®: het gemakkelijke groendak

Een groendak is niet alleen mooi, het houdt uw gebouw koeler en verlengt de levensduur van uw dak. Het DERBISEDUM-systeem is eenvoudig te installeren, licht en uitermate betrouwbaar. Het bestaat uit voorgeteelde tegels van polyethyleen en een wortelwerend membraan dat de waterdichtheid garandeert. De sedum-bodembedekker is geschikt voor de meeste daken en is onderhoudsarm.

MAKING BUILDINGS SMART

derbigum

 

derbigum

 

derbigum

 

derbigum